Kako je predstavljen Davis Bertans?

“Mlad, veoma ambiciozan i sa odličnim šutom, takav je Davis Bertans, Letonac koji svojim šutom iza linije 6,75m može da promeni tok utakmice“.

Izvor: SO

Ponedeljak, 22.09.2014.

14:11

Default images

Na taj način na zvaničnom sajtu Laboral Kuče počelo je upoznavanje sa Bertansom, koji je letos potpisao ugovor sa timom iz Vitorije.

“Bertans će ove sezone biti pretnja spolja – on je visoka trojka, tako da može da pokrije i poziciju krilnog centra. Zadavaće mnogo problema protivničkim odbranama, a ono što je najbolje jeste što može i dodatno da napreduje. Dobar je dodavač, razume igru i rivali neće smeti da se odvajaju od njega“, kazao je tehnički direktor kluba Alfredo Salasar.

Reči hvale za 208 cm visokog Bertansa ima i saigrač Fabijan Kozer.

“Neverovatno je kako može da reši utakmicu za dva minuta, a takvih igrača nema mnogo. Za šut je prirodno nadaren, ali može da radi još stvari na terenu – dobar je u skoku i u odbrani“, rekao je Kozer.

Bertans, koji je prethodne dve sezone proveo u Partizanu, sa svojim timom biće suparnik Crvene zvezde Telekom u grupi u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: