Zvezdine provere CSKA i Fenerbahče

Košarkaši Crvene zvezde Telekom otputovali su u Istanbul, gde će od 23. do 26. septembra učestvovati na veoma jakom turniru – Glorija kupu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

12:36

Default images

Osim crveno-belih, igraće još CSKA, Fenerbahče Ulker, Anadolu Efes, Olimpijakos i Unikaha.

Zvezda je svrstana u B grupu zajedno sa Fenerom i CSKA. Prvi meč na programu je u utorak od 19 sati i 15 minuta, a protivnik je CSKA.

Dan kasnije, u istom terminu, crveno-beli će odmeriti snage sa Fenerbahče Ulkerom. U četvrtak je slobodan dan, a u petak se igraju mečevi za plasman.

Na ovom turniru u Zvezdinom dresu debitovaće Nikola Kalinić i Stefan Jović, a trener crveno-belih Dejan Radonjić za mečeve na Glorija kupu računa još i na Nikolu Rebića, Markusa Vilijamsa, Nemanju Dangubića, Jaku Blažiča, Čarlsa Dženkinsa, Luku Mitrovića, Marka Tejića, Majka Cirbesa, Bobana Marjanovića i Đorđa Kaplanovića.

Sa ekipom je put Turske krenuo i Branko Lazić koji zbog povrede malog prsta desne ruke neće igrati, ali će trenirati po specijalnom programu.

Povratak ekspedicije crveno-belih zakazan je za subotu u popodnevnim časovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: