Vigins: U Minesoti veća sloboda

Novi košarkaš Minesote Endru Vigins rekao je da je zadovoljan prelaskom u Timbervulvse nakon što ga je kao prvog pika draftovao Klivlend.

Izvor: ÐN

Ponedeljak, 22.09.2014.

08:36

Default images

Novi košarkaš Minesote Endru Vigins rekao je da je zadovoljan prelaskom u Timbervulvse nakon što ga je kao prvog pika draftovao Klivlend.

Ipak, iako neće imati priliku da sarađuje sa Lebronom Džejmsom koji se vratio u Klivlend, Vigins ne žali za potezom koji je napravio.

„Mislim da je sjajna situacija kada god razmišljam o tome. Daje mi više slobode. Siguran sam da sam okružen mladim momcima koji imaju isti intenzitet i odlučnost – da stvarno pobeđuju i budu bolji svakoga dana“, rekao je Vigins.

On je rekao da ne oseća pritisak.

„Trenutno, ne osećam mnogo pritiska. Prošao sam period u kojem sam bio prvi igrač srednje škole i fakulteta i tako tih stvari. Tako da pritisak ne postoji, ne osećam ga u meri u kojoj sam to navikao“, zaključio je Vigins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: