Poćetino: Liga Evrope nije izgovor

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino rekao je da učešće 'Pevaca' u Ligi Evrope nije opravdanje za loš rezultat kluba u Premije ligi.

Izvor:

Nedelja, 21.09.2014.

22:25

Default images

Ekipa sa Vajt Hart Lejna odigrala je bez golova minulog četvrtka sa Partizanom u Humskoj, da bi u petom kolu PL bila poražena od Vest Bromvič Albiona (1:0).

"Liga Evrope nije izgovor, promenio sam deset igrača od četvrtka to stoji, ali svi momci su u dobroj kondiciji i u stanju da pruže dobru igru", rekao je Poćetino.

"Učešče u Evropi ne sme biti opravdanje za lošu partiju. Osećali smo se loše na terenu, igrači su delovali kao da ne uživaju u igri. Počeli smo sporo, isto tako smo i 'pomerali' loptu. To ne smemo da radimo, moramo biti brzi", dodao je Poćetino. "Da li sam besan? Da. Ali sam i veoma razočaran. Igrali smo jako, jako loše, pokazivali nervozu... Remi je bio najrelaniji ishod, ali smo greškama otišli u poraz":

Totenhem posle šest odigranih kola ima sedam osvojenih bodova, a neredne nedelje očekuje ga derbi Londona sa Arsenalom u Emirejtsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: