Odbojkašice jedva čekaju SP

Odbojkašice Srbije stigle su u Trst, gde će igrati prvu fazu na Svetskom prvenstvu u Italije koje počinje u utorak.

Izvor: JT

Nedelja, 21.09.2014.

20:44

Default images

Izabranice Zorana Terzića su istakle da jedva čekaju start šampionata, na kojem ih prva utakmica očekuje u utorak u 17 časova sa Turskom.

Srbija će igrati u Trstu, u grupi B, u kojoj su još i Bugarska, Brazil, Kanada i Kamerun.

Odbojkašice su po dolasku u Trst imale prvi i jedini trening u hali u kojoj će igrati, ali je Jovana Brakočević rekla da je takva situacija za sve ekipe u grupi.

Nezahvalno je imati samo jedan trening u hali u kojoj će se održati turnir prve grupe, ali kako je nama, tako je i drugim ekipama. Treba se adaptirati, a danas smo preduzeli neke mere. Jedva čekamo da počne Svetsko prvenstvo, vidi se da smo euforične i da sa nestrpljenjem to čekamo”, rekla je Brakočevićeva.

Libero Suzana Ćebić istakla je da veruje u pobedu protiv Turske u utorak.

Definitivno smo jako nestrpljive i jedva čekamo da počne Svetsko prvenstvo. Mislim da smo tek dolaskom ovde postali svesni da smo u celoj toj priči. Nadamo se trijumfu, ali treba pre svega da odigramo maksimalno utakmicu i da probamo da ispravimo greške koje su nam se ranije dešavale”, rekla je Ćebićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: