Mihajlović: Znam ja da se branim

Trener fudbalera Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je da se nije mnogo potresao zbog subotnjeg napada navijača jer zna da se brani.

Izvor: JT

Nedelja, 21.09.2014.

20:05

Default images

Mihajlović se u subotu u Đenovi ispred hotela u kojem je bila smeštena njegova ekipa potukao sa navijačem tog kluba, koji je počeo da vređa bivšeg selektora reprezentacije Srbije.

“Nije lepo kada te neko vređa i napadne, ali srećom znam da se branim. Mislim da je doneo pogrešnu odluku”, rekao je Mihajlović za “Gazeta delo Sport”.

Napadač je tom prilikom nasrnuo na Mihajlovića, udario ga u lice i slomio mu naočare za sunce, što je razbesnelo srpskog trenera. Usledio je fizički obračun, a veći incident sprečili su fudbaleri Sampdorije.

Mihajlović se osvrnuo i na prvenstvanu utakmicu italijanske Serije A, u kojoj je Sampdorija odigrala bez golova na gostovanju Sasuolu.

Znali smo da će biti teško. Pokušali smo da dobijemo meč, promenili smo sistem igre, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu je bilo dosta vruće i mislim da su obe ekipe pale u tempu zbog teških uslova za igru”, dodao je Mihajlović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: