Lampard: Nisam želeo na ovaj način

Veznjak Mančester Sitija Frenk Lampard rekao je da mu je teško posle gola koji je postigao protiv Čelsija – tima u kojem je proveo 13 godina.

Izvor:

Nedelja, 21.09.2014.

19:26

Default images

"Uh, izuzetno težak trenutak za mene, posle 13 sjajnih sezona u Čelsiju. Svakako da nisam očekivao da se nađem na terenu, a još manje da se upišem u strelce", rekao je Lampard.

"Osećanja su mi pomešana. Ali, isto tako, bilo bi jako neprofesionalno s moje strane da nisam ušao na teren da maksimalno odradim svoj posao".

Navijači 'Plavaca' se još uvek nisu pomirili sa činjenicom da je legenda njihovog kluba postala član drugog tima iz Premijer lige, a teško je i zamisliti kako se osećaju posle gola kojim je Frenk doneo remi 'Građanima'. Frenk je ostao veliki, pa nije slavio pogodak, uz evidentnu 'knedlu u grlu'.

"Navijači Čelsija su mi skandirali ime, i pevali pesme koje su mi posvetili. Bio je ovo jako emotivan dan za mene. Prvi dan u kom nisam znao šta želim kada sam se probudio. Nisam očekivao da se na ovaj način oprostim od navijača mog kluba", dodao je Lampard, koji se najpre pozdravio sa navijačima Sitija, a onda proveo nekoliko minuta u oproštaju od navijača iz Londona.

Nekadašnji igrač Vest Hema odigrao je preko 600 mečeva u dresu tima sa Stamford Bridža, sa kojim je osvojio sve moguće trofeje, a za 13 godina u klubu postao je i najbolji strelac u istoriji sa 211 golova.

Golom protiv svog bivšeg tima postigao je pogodak i u 18. uzastopnoj sezoni u PL.

On se vraća u Njujork Siti početkom 2015. godine, kada se taj tim priključuje takmičenju u MLS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: