Van Gal: Imali smo pobedu u džepu

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal nije želeo da izgovor za poraz od Lestera (5:3) traži u sporno dosuđenom penalu pri vođstvu njegovog tima 3:1.

Izvor: SO

Nedelja, 21.09.2014.

17:13

Default images

“Uvek je sudija tema, ali ne moraš da uradiš tako nešto igrač. Znaš da si u šesnaestercu i da postoji rizik da se dosudi penal ako startuješ. Ne znam da li je bio penal, ali moramo da se zagledamo u sebe jer smo kao tim pravili velike greške“, rekao je holandski stručnjak.

“Mislim da su gledaoci videli fantastičan spektakl, a mi smo dobro startovali i postigli izvanredne golove. Dali smo još jedan gol u nastavku, ali moraš da dobiješ utakmicu, a mi to nismo učinili. Nismo čuvali loptu na pravi način“, dodao je Van Gal.

Menadžer Junajteda nije želeo da za poraz okrivi jedino odbranu svog tima.

“Ne može da se kaže da je odbrana bila slaba. Treba da se igra timski, Lester je to pokazao, a mi nismo igrali timski u drugom poluvremenu, nije u pitanju samo odbrana. U defanzivnim situacijama ceo tim je odgovoran, a ne samo jedan igrač“.

Van Gal smatra da je njegov tim ispustio praktično dobijenu utakmicu.

“Ne mogu reći da sam srećan. Ovakvi mečevi događaju se u svetu fudbala. U mojoj prvoj godini u Barseloni vodili smo 3:0 na 15 minuta do kraja, a izgubili smo 3:4. To se događa, ali imali smo utakmicu u džepu i poklonili smo je, to je ono što mi se ne dopada“, zaključio je Holanđanin.

Junajted posle pet kola Premijer lige ima isto toliko bodova, a u sledećoj rundi igra sa Vest Hemom kod kuće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: