I Mhitarijan u bolnici Borusije

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Henrik Mhitarijan pauziraće četiri nedelje zbog povrede stopala koju je zadobio u završnici poraza od 2:0 protiv Majnca u subotu.

Izvor: B92

Nedelja, 21.09.2014.

15:41

Default images

Mhiarijan je šesti igrač Dortmunda koji je povređen, uz Marka Rojsa, Ilkaja Gindogana, Olivera Kirha. Nurija Šahina i Jakuba Blaščikovskog.

Jermenski internacionalac, koji predstavlja vodeću napadačku snagu Borusije, povredio se pri pokušaju šuta, kada se u 90. minutu sudario sa protivničkim igračem.

"Pretpostavlja se da on neće moći da igra pre kraja oktobra", kaže se u klupskom saopštenju.

Dortmund je započeo takmičenje u Ligi šampiona pobedom nad Arsenalom od 2:0, a Mhitarijan će zbog povrede morati da propusti njihove sledeće dve utakmice grupne faze takmičenja, protiv Anderlehta i Galatasaraja u oktobru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: