Zoran Dragić kod brata u Finiksu?

Slovenački reprezentativac Zoran Dragić veoma je blizu prelaska u neki od klubova u NBA ligi.

Izvor: ÐN

Nedelja, 21.09.2014.

13:07

Default images

Košarkaš Unikahe u intenzivnim je pregovorima još od kraja Svetskog prvenstva u Španiji i vrlo je verovatno da će napustiti Malagu.

Pre navodima sajta „Sportando“, posle dovođenja Ramona Sešnsa Sakramento nije više zainteresovan za Dragića.

Goranov brat je privukao pažnju mnogih na Mundobasketu, ali se sada spekuliše od Finiks Sansima i Indijani Pejsers. Ukoliko pređe u Finiks, pridružiće se bratu koji sa velikim uspehom nosi dres Sansa.

Mlađi Dragić je skoro produžio ugovor sa Unikahom, ali ima priliku da se preseli u NBA pre početka nove sezone u Evropi.

Dragić je prošle sezone prosečno beležio 11 poena, 3 skokoa i skoro 2 asistencije u Evroligi za Unikahu.

Na Mundobasketu je prosečno beležio 12,9 poena uz 4 skoka, a u teškom porazu od SAD u četvrtfinalu (119:76), Americi se predstavio sa 11 poena (4/12 iz igre) i 5 skokova.

Poput brata Gorana, i on je levoruki šuter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: