Ivanovićeva: Neverovatan osećaj

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je presrećna zbog pobede nad Karolinom Voznijacki i nove titule u 2014.

Izvor: ÐN

Nedelja, 21.09.2014.

08:49

Default images

Ivanovićeva je u finalu WTA Tokija savladala Dankinju Karolinu Voznijacki sa 6:2, 7:6 i osvojila 15. titulu u karijeri, četvrtu ove sezone.

Pobeda nad Karolinom bila je 52. u sezoni za našu igračicu čime je već oborila lični rekord iz 2007, kada je ostvarila trijumf manje. Ona je ove sezone igračica sa najviše pobeda na WTA turu.

Ani je pripalo 470 bodova i 196.670 dolara, dok je Voznijacki bogatija za 105 hiljada dolara i 305 bodova.

„Karolina je igrala sjajan meč danas. Bila je to veoma dobra borba – bilo je nekih teških momenata, posebno u drugom setu. Ali, samo sam pokušavala da idem poen po poen i veoma sam srećna što sam uspela da pobedim. Neverovatan je osećaj osvojiti ovu titulu“, rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka izjavila je da se rado vraća u glavni grad Japana zbog velikog broja navijača.

„Volim da dolazim ovde – navijači su neverovatni, uvek je zadovoljstvo videti ih. Stekla sam neke prijatelje ovde tokom godina i sjajno je iznova se vraćati“, dodala je Ana.

U trci za plasman na završni turnir u Singapuru Ivanovićeva sada ima 4120 bodova i na petoj je poziciji, a Dankinja će biti deveta sa 3796 bodova. Ipak, obe će se pomeriti za još po mesto naviše jer je Na Li rešila da se povuče iz tenisa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: