Rakić: Vratili se na pravi kolosek

Napadač Crvene zvezde Đorđe Rakić nije želeo sebe da ističe u prvi plan, posle pobede nad Novim Pazarom od 2:0.

Izvor: ÐN

Nedelja, 21.09.2014.

08:13

Default images

Rakić je u subotu na ’Marakani’ postigao oba gola, ali je istakao da su oni rezultat dobre igre celog tima, a ne pojedinaca.

On se osvrnuo i na dešavanja u prošlom kolu, kada su ’crveno-beli’ smatrali da su više puta oštećeni protiv Napretka iz Kruševca.

„Uvek sam govorio da sam timski igrač. Znače mi pogoci naravno, ali oni su plod naše agresivnosti, želje, igre i duha koji posedujemo. Nije bila laka utakmica, Pazar je promenio trenera, imaju dobre pojedince i morali smo da uložimo mnogo truda da ih savladamo. Dali smo golove na vreme što nam je olakšalo osvajanje nova tri boda. Posle svih dešavanja vezanih za suđenje i nedosuđene jedanaesterce, ova pobeda nam mnogo znači. Vratili smo se na pobednički kolosek“, rekao je Rakić.

Crvenu zvezdu sada očekuju dva meča protiv čačanskog Borca u kratkom vremenskom periodu – prvo u Kupu Srbije, a onda i u prvenstvu.

„Poznato je da nijednu ekipu nije lako savladati u kratkom periodu dva puta. Iskreno, nisam dovoljno upoznat sa njihovim kvalitetima, ali verujem da će šef Lalatović i kompletan stručni štab dobro skenirati rivala i da ćemo uspeti iz oba duela da izađemo kao pobednici“, dodao je napadač Zvezde.

Njegov saigrač Aleksandar Kovačević istakao je da se ekipa oporavila posle remija u Kruševcu.

„Bitna pobeda. Dosta smo se potrošili na meču sa Pazarcima, svi smo dali svoj maksimum i na kraju zasluženo slavili. Posle nerešenog ishoda u Kruševcu, jedva smo čekali priliku za popravni i povratak na pobednički kolosek. To nam je uspelo i sada se okrećemo novim izazovima. U miru se spremamo za utakmicu, odnosno dve vezane protiv Borca iz Čačka. Podjednako su nam važne i učinićemo sve da zabeležimo trijumf i u Kupu i u prvenstvu“, naveo je Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: