Radnički na korak od LŠ

Rukometašice Radničkog plasirale su se u finale kvalifikacionog turnira za Ligu šampiona pobedom nad danskim Mitjlandom sa 29:24 u Kragujevcu posle produžetaka.

Izvor: JT

Nedelja, 21.09.2014.

00:03

Default images

Šampionke Srbije do trijumfa su predvodile Janjuševićeva sa devet, Balaćeva sa šest i Miloševićeva sa pet golova, dok je kod Dankinja najefikasnija bila Grotova sa devet.

Radnički će se u finalu sastati sa Podravkom iz Koprivnice, koja je u prvom meču kvalifikacionog turnira ubedljivo pobedila norveški Bjasen sa 31:23 (18:9).

Finalna utakmica na programu je u nedelju od 19.30 u kragujevačkoj dvorani „Jezero“.

Samo pobednik kvalifikacionog turnira u Kragujevcu izboriće plasman u grupnu fazu Lige šampiona, dok će ostali učesnici nastaviti evropsko takmičenje u Kupu kupova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: