Partizan konačno dobija novu travu

Radovi na promeni travnate površine na stadionu Partizana počeli su u petak.

Izvor: MN

Petak, 19.09.2014.

16:15

Default images

Fudbalski savez Srbije doneo je odluku da sredstva dobijena od UEFA upotrebi za obnavljanje stadiona Crvene zvezde i Partizana, a trava u Humskoj poslednji put menjana je pre deceniju.

Teren "crno-belih“ bio je u užasnom stanju, a pažnju na to posebno je skrenuo selektor Srbije Dik Advokat posle meča sa Francuskom.

Radovi će se izvoditi u tri faze: prva faza je skidanje trave, zatim postavljanje prskalica za teren i u trećoj fazi će uslediti postavljanje nove travnate podloge. Debljina novog busena je ovog puta 4 cm za razliku od ranijeg, koji je bio na 2 cm. Svi pripremni radovi uz pomoć mašina trajaće do 30. septembra, a od 1. oktobra u naredna tri dana biće postavljena nova trava. Svaki busen koji se postavlja biće dužine 12 metara, a širina je 1,2 metra.

Prema rečima nadležnog za postavljanje novog terena, direktora stadiona Partizan Aleksandra Stepanovića, teren će biti predat na upotrebu četvrtog oktobra, na 69. rođendan Partizana.
Starsport
.
Starsport
.
Starsport
.
.
Starsport
.
Starsport
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: