Murinjo: Kosta će biti starter

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo najavio je da će fudbaler Dijego Kosta početi prvenstveni meč protiv aktuelnog šampiona Mančester Sitija u nedelju.

Izvor: MN

Petak, 19.09.2014.

15:51

Default images

Portugalski stručnjak nije uvrstio Kostu u prvu postavu za meč Lige šampiona protiv Šalkea (1:1), iako je prvi strelac tima sa sedam golova.

On je to obrazložio rekavši da brazilski napadač nije dovoljno spreman da igra utakmice na tri dana.

"Svi su spremni za utakmicu protiv Sitija. Dijego možda nije u najboljoj kondiciji, ali će početi meč. On je fantastičan igrač i ima veliku želju da stalno igra. Moramo da ga zaštitimo od rizika od povreda, pa će zbog toga propustiti meč Liga kupa protiv Boltona u sredu. Nadam se da će biti u stanju da igra konstantno", rekao je Murinjo na konferenciji za medije.

Utakmica petog kola Premijer lige između Mančester Sitija i Čelsija igra se u nedelju od 17 sati na Etihadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: