Šavi: Vidim Gvardiolu u Enrikeu

Fudbaler Barselone Šavi Ernandes daje punu podršku Luisu Enrikeu na mestu trenera katalonskog kluba.

Izvor: SO

Petak, 19.09.2014.

12:09

Default images

“Imam isti osećaj kao što sam imao 2008. godine sa Gvardiolom – dobre godine su pred nama. Luis Enrike je pobednik, rođeni vođa“, izjavio je Šavi za Marku.

Plejmejker Barse kaže da bi napustio evropski fudbal u potpunosti da je otišao letos iz kluba i demantuje da je imao ponudu Bajerna.

“Nisam dobio nikakvu sličnu ponudu. Rekao sam ljudima u klubu da ne bih želeo da igram u Evropi kako ne bih morao da igram protiv Barse. Želim da budem ovde, videćemo šta budućnost nosi“, rekao je vezni fudbaler.

Šavi u januaru puni 35 godina i kraj karijere sve mu je bliži.

“Fudbal je moj život. Želim da steknem trenersku licencu, a ako to mogu da uradim u Barsi, klubu svog života, onda je to dupla radost“.

Celu svoju karijeru, otkad je imao 11 godina, Šavi je proveo u Barseloni, a za reprezentaciju Španije odigrao je 133 utakmice i dao je 13 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: