"Moj i Ronaldov odnos? Nepostojeći"

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je odnos između njega i Kristijana Ronalda nepostojeći, ali i istakao da je najbolji igrač sveta – "prava gol mašina".

Izvor:

Petak, 19.09.2014.

10:26

Default images

Portugalski dvojac sarađivao je na Santijago Bernabeu tokom tri sezone, a čak i tada se moglo videti da nisu baš veliki prijatelji.

"Odnos između mene i Ronalda ne postoji. On igra za Real Madrid, a ja sam menadžer Čelsija. Teško da ćete nas videti kako 'visimo' zajedno", jasan je Žoze.

Ovo nije prvi put da gospodin 'Specijalni' u ovom maniru govori o čoveku koji mu je doneo mnogo radosti, kako na ličnom tako i profesionalnom planu.

"Naš odnos definitivno ne postoji, ali sećanje na njegov uticaj i učinak svakako da. Moram da podsetim sebe da je on gol mašina – koja mi je donela trijumf u La Ligi, Kupu kralja i Superkupa Španije", dodao je Murinjo. "Trudim se da Kristijana Ronalda držim u najboljem sećanju i želim mu sve najbolje u karijeri, posebno sa Portugalom".

Njih dvojica nisu se sreli u međusobnom duelu od rastanka u Madridu pre godinu dana, a sigurno bismo imali spektakl ukoliko bi ih spojio žreb Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: