Paulinjo: Partizan je dobar tim

Vezni fudbaler Totenhema Paulinjo ocenio je da njegova ekipa mora da odigra bolje u drugoj utakmici sa Partizanom ukoliko tada želi da pobedi.

Izvor: SO

Petak, 19.09.2014.

08:30

Default images

Na startu grupne faze takmičenja Lige Evrope crno-beli i Totenhem remizirali su 0:0 u Beogradu.

“Partizan je dobar tim, ima nekoliko veoma kvalitetnih igrača i moraćemo da budemo oprezniji u drugoj utakmici sa njima. Nama je svako takmičenje važno“, kazao je Paulinjo.

“Nismo baš dobro igrali u prvom poluvremenu, ali smo kontrolisali utakmicu. U nastavku su oni bili bolji i stvorili su nekoliko šansi. Sada moramo da se koncentrišemo na Premijer ligu“, dodao je 26-godišnji Brazilac.

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino istakao je da je zadovoljan remijem bez golova sa Partizanom na startu nove sezone u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: