Poćetino: Nisam potcenio Partizan

Menadžer Totenhema Maurisio Poćetino istakao je da je zadovoljan remijem bez golova sa Partizanom na startu nove sezone u Ligi Evrope.

Izvor: JT

Četvrtak, 18.09.2014.

21:47

Default images

Poćetino je istakao da je njegov tim želeo pobedu, ali da je 0:0 fer rezultat na teškom terenu, ali pred neverovatnom atmosferom koju je napravilo preko 20.000 navijača na stadionu Partizana.

Bila je ovo utakmica na teškom terenu, u neverovatnoj atmosferi, pred sjajnim navijačima. Mislim da je ovo fer rezultat, mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, a Partizan u drugom”, istakao je Poćetino.

Strateg londonskog kluba kaže da je njegov tim dobro odigrao i da je bitno da nastavi u tom ritmu.

Pre utakmice smo želeli tri boda, ali je ovaj rezultat dobar. Bilo je dobrih stvari, ali moramo da nastavimo u dobrom ritmu”, naglasio je Poćetino.

Poćetino je istakao da nije video antisemitski transparent koji su istakli navijači Partizana i dodao.

Ako je tačno, to je odsustvo poštovanja. Šteta, jer je atmosfera bila sjajna”.

Na pitanje novinara da li je potcenio Partizan time što nije poveo najjači tim u Beograd, Poćetino je rekao:

Ne, nisam potcenio Partizan. Igrali smo sa timom za koji smo mislili da će osvojiti tri boda. Možda ste vi potcenili moje igrače, mi imamo jak sastav. Partizan je dobar tim sa dobrim igračima. Neki igrači bi mogli da igraju u Premijer ligi, zašto da ne?”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: