Njukasl se izvinjava navijačima

Dva člana stručnog štaba engleskog fudbalskog premijerligaša Njukasla izvinili su se pristalicama tog kluba.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

17:00

Default images

Izvinjenje je upućeno zbog neprimernog ponašanja pred i posle utakmice sa Sautemptonom prema navijačima.

Pomoćni trener Njukasla Džon Karver rekao je da "neprimerno reagova" kada se suprotstavio navijačima, koji su istakli transparent "Pardju napolje" na susretu sa Sautemptonu, koji su "sveci" dobili sa 4:0, u okviru četvrtog kola Premijer lige.

Karver je rekao da je do sukoba došlo kada je od navijača zatražio da uklone transparent, koji bi, po njegovom mišljenju, "odvukao fokus igračima od utakmice".

Trener golmana Njukasla Endi Vudman izvinio se zbog nesmotrenog komentara na društvenoj mreži Tviter.

Fudbalski klub Njukasl saopštio je da je od navijača kluba primio veliki broj žalbi na ponašanje stručnog štaba, kao i da je povodom tog slučaja pokrenuo internu istragu.

Njukasl je u prva četiri kola Premijer lige osvojio samo dva poda, pa je šef stručnog štaba Alan Pardju pod velikim pritiskom zbog loših rezultata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: