Hart: Zaslužili smo bod

Golman Mančester Sitija Džo Hart smatra da je njegov tim zaslužio bod na gostovanju Bajernu u Minhenu, u prvom kolu Lige šampiona.

Izvor: AK

Četvrtak, 18.09.2014.

08:25

Default images

Šampion Premijer lige je do poslednjeg minuta odolevao prvaku Bundeslige, ali je na startu nadoknade vremena Džerom Boateng doneo tri boda Bavarcima.

"Odigrali smo dobar meč, imali smo svoje prilike. Mislim da je najrealniji rezultat bio remi i da smo zaslužili da osvojimo jedan bod. Namučili smo ih i pokazali smo da možemo da se nosimo s Bajernom", rekao je Hart.

Siti je propustio šansu da osvoji veliki bod, s obzirom da se nalazi u najtežoj grupi u LŠ, gde su još Roma i CSKA. "Građani" u sledećem kolu dočekuju Rimljane, koji su pregazili Moskovljane 5:1.

"Ispred nas su veoma teške utakmice u kojima moramo doći do bodova. Uvereni smo da možemo da pobedimo u svim susretima do kraja grupne faze", rekao je Hart.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: