Barselona: 157 miliona na pojačanja

Nakon kontroverzi prošlog leta oko transfera Nejmara, Barselona je odlučila da posluje transparentno.

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

21:41

Default images

Katalonci su saopštili da su ovog leta potrošili 157 miliona evra na pojačanja, a da su od prodaje igrača zaradili 79 miliona.

Najskuplje pojačanje je Luis Suares koji je Liverpulu plaćen nešto više od 81 miliona evra, a u klub su ovog leta stigli i Rakitić, Bravo, Ter Stegen, Matje, Daglas i Vermalen.

„Sada imamo izuzetno kompetitivan tim. Veoma sam zadovoljan. Videćemo kako će to sve izgledati, ali ne želim da upoređujem naš sa nekim drugim timovima“, rekao je sportski direktor Andoni Zubizareta.

Sa druge strane, Barsa je ovog lerta prodala četvoricu igrača – Fabregasa, Krkića, Aleksisa i Dos Santosa i zaradila je 79 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: