"Di Marija je želeo u PSŽ"

Predsednik Pari Sen Žermena Naser Al-Kelaifi tvrdi da je Anhel Di Marija imao želju da pređe na Park Prinčeva, a ne na Old Traford.

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

18:42

Default images

Di Marija je iz Reala na kraju prešao u Junajted za 84 miliona evra, a Al-Kelaifi je rekao da PSŽ nije želeo toliko da palti za njega.

„Di Marija je želeo da dođe u Pariz, ali čak i da nam nije pretio finansijski fer-plej ne bismo ga toliko platili“, rekao je Al-Kelaifi.

On je takođe izneo i optužbe na računa ljudi iz UEFA.

„Ne znam da li Platini želi da ubije francuski fudbal, ali ovo nije fer. To je veoma teško razumeti. Veliki kluboi će ostati veliki, a mali će ostati mali. Poštujemo pravila, ali želimo i da ih menjamo. U suprotnom investitori neće želeti da dođu u fudbal, ići će u druge sportove kao što je formula jedan.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

18 h

Podeli: