Nevil: Junajted u napadu bez Mate

Nekadašnji levi bek Mančester Junajteda Fil Nevil smatra da će Huan Mata morati da se bori kako bi zadržao mesto u startnoj postavi svog kluba.

Izvor: MLN

Utorak, 02.09.2014.

16:32

Default images

Nevil je dodao da je konkurencija u napadačkom delu tima ogromna, kao i da ne vidi Španca u prvih jedanaest Luja van Gala.

On je za BBC izjavio da očekuje nastavljanje primene 3-5-2 sistema tokom sezone.

"Mata je nesumnjivo igrač svetske klase, ali formacija ne može da se sastoji samo od ofanzivnih fudbalera. Napred očekujem Runija, Van Persija, sada je tu i Falkao. Mislim da Karik treba da rešava defanzivnije zadatke na sredini", zaključio je stariji od braće Nevil.

Huan Mata je u prve tri utakmice Premijer lige postigao jedan pogodak, ali je uprkos tome očigledno da se ne nalazi u pravoj formi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: