Katai: Što nisam došao ranije

Novi fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je u utorak da mu je čast što je prešao u beogradski klub i da mu je žao što to ranije nije učinio.

Izvor: B92

Utorak, 02.09.2014.

14:14

Default images

Katai je u Zvezdu došao na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa, a nosiće dres sa brojem 27.

"Čast mi je i zadovoljstvo da dođem u Zvezdu i da igram na Marakani pred velikim brojem navijača. Želja mi je, naravno, da pokušamo da odbranimo titulu. Bilo je pregovora i žao mi je što nisam ranije došao jer bih do sada već bio spreman i igrao utakmice", rekao je Katai.

Nekadašnji igrač Vojvodine rekao je da nije mnogo pratio srpski fudbal, ali da su Zvezdini ciljevi jasni.

"Poznajem nekolicinu igrača od ranije, a takodje i trenera Nenada Lalatovića i zbog toga nemam problema sa uklapanjem. Nisam potpuno spreman, nisam trenirao sa ekipom. Odigrao sam ukupno pola sata u prijateljskim utakmicama sa Olimpijakosom, ali se nadam da ću brzo uspeti da se nametnem treneru", naveo je Katai.

Katai je 11. pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: