Di Marija: Ostao sam zbog Ronalda

Veliko pojačanje Mančester Junajteda Anhel di Marija otkrio je da je još prošle sezone želeo da napusti Real Madrid, ali da je ostao zbog Kristijana Ronalda.

Izvor:

Utorak, 02.09.2014.

12:23

Default images

Sjajni Argeninac bio je povezivan sa nekoliko klubova u leto 2013, ali je tek pre nekoliko dana napustio Madrid i stigao na Old Traford za 75 miliona evra.

"Istina je da imam fenomenalan odnos sa Kristijanom Ronaldom, a upravo sam zbog njega ostao u klubu. Napustio sam Madrid u najboljem mogućem trenutku – posle osvajanja desete titule prvaka Evrope".

Upravo je nekadašnji igrač Benfike bio je jedan od najzaslužnijih igrača u osvajanju "La Decime", da bi kasnije bio odličan i na Mundijalu u Brazilu, gde je stigao do finala sa Gaučosima. Međutim, dolaskom Hamesa Rodrigesa i Tonija Krosa izgubio je mesto u startnoj postavi, a ne treba zaboraviti da je i Alvaro Arbeloa bio plaćeniji od njega (3,5<4 miliona evra).

"U oproštajnom pismu sam objasnio kako sam se osećao od prvog do poslednjeg dana na Bernabeu", dodao je Di Marija. "S druge strane, zahvalan sam Mančester Junajtedu što je pristao na uslove koje je postavio Real. Ali, isto tako, ne osećam dodatni pritisak zbog činjenice da sam najskuplji igrač u istoriji Premijer lige".

Anhel je debitovao za Junajted u remiju bez golova sa Burnlijem, a u međuvremenu mu se u novom klubu pridružio Radamel Falkao, kao i Dejli Blind.

"U Premijer ligi ima mnogo više kontakta i snaga je jako bitna, dok je u Španiji više u fokusu sam 'fudbal'. Liga je najjača na svetu, a Van Gal je od mene tražio da pokušam da se što pre uklopim", zaključio je Di Marija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: