Ronaldo: Falkao potreban Junajtedu

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo smatra da je njegov bivši klub Mančester Junajted napravio sjajan posao dovođenjem Radamela Falkaa.

Izvor: AK

Utorak, 02.09.2014.

13:54

Default images

Kolumbijac je u poslednjim trenucima prelaznog roka poststao igrač Junajteda, a nosiće broj 9.

"On je veoma dobra igrač, mislim da je Junajted dobro uradio što ga je doveo. Govorimo o vrhunskom fudbaleru, on je fantastično pojačanje. Junajted je loše počeo, trebao im je nako kao Falkao", rekao je Ronaldo.

Falkao je dođao u Junajted na jednogodišnju pozajmicu za 10 miliona funti uz dogovor da se za stalno preseli na Old Traford sledećeg leta za dodatnih 55 miliona.

Kolumbijac će na Old Trafordu zarađivati 190.000 funti nedeljno. On je šesto veliko pojačanje Junajteda ovog leta, posle Luka Šoa, Andera Erere, Markosa Rohoa, Anhela di Marije i Dejlija Blinda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: