Falkao: Junajted je najveći

Kolumbijac Radamel Falkao nije krio oduševljenje što je došao u Mančester Junajted.

Izvor: AK

Utorak, 02.09.2014.

10:31

Default images

Sjajni napadač je nakon isteka prelaznog roka postao igrač Junajteda u koji je došao iz Monaka prvo na pozajmicu za 8 miliona funti, a sledećeg leta biće otkupljen za 43 miliona.

"Čekali smo da se transfer realizuje do poslednje minute, ali nisam gubio veru. Sada se želim zahvaliti Bogu za ovo. Veoma sam srećan. Imamo vrhunske igrače i želim da ih upoznam. Siguran sam da će ovo biti sjajna sezona za nas", rekao je Falkao.

Kolumbijac je imao ponude i drugih evropskih velikana, ekipa koje će igrati Ligu šampona, ali je izabrao "Crvene đavole".

"Imao sam ponude klubova kao što su Mančester Siti, Real Madrid i Arsenal, ali morate uvek saslušati kada vas pozove Junajted. Ovo je ostvaranje mojih snova, koji su sada postali stvarnost. Čast mi je pridružiti se timu kao što je Mančester Junajted, jer je to jedan od najvećih klubova na svetu", rekao je Falkao.

Junajted iza sebe ima očajnu sezonu i katastrofalan početak nove. Dolazak Falkaa, nakon Di Marije, trebalo bi sve to da promeni.

"Nadam se da ću navijačima doneti mnogo sreće, golova i titula. Mančester Junajted je najveći na svetu i jasno da je obaveza vratiti ga na vrh. Veliki sam ljubitelj engleskog fudbala takođe i jedva čekam da i sam osetim slast igranja u Premijeršipu. Želim ovde da osvajam trofeje", istakao je Kolumbijac.

On je u dosadašnjoj karijeri u Evropi postigao 155 golova na 200 utakmica za Porto, Atletiko Madrid i Monako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: