Đurić: Odlazim u decembru, sigurno

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je za 'Novosti' da sigurno napušta klub u decembru , istakavši da igrači nisu štrajkovali

Izvor: B92, Veèernje novosti

Utorak, 02.09.2014.

08:19

Default images

"Mi smo u poslednje vrme svedoci i žrtve velikih medijskih pritisaka. Evo sada, kada je sve iza nas, mogu da kažem da igrači nisu štrajkovali. Jednostavno, tog dana su se spremili za trening, a razgovor je potrajao neobično dugo. Dakle, štrajka nije bilo, a ono što se ne zna u javnosti jeste da smo vodili krajnje ljudski i korektan dijalog. Veoma dobro smo se razumeli", kaže Đurić.

Predsednik crno-belih rekao je da je u klubu stanje bilo mirno i pod kontrolom i pre ulaska u Ligu Evrope, ali priznaje da se sada 'lakše diše'.

"Mira je bilo i ranije, ali sada svakako lakše dišemo. Još jednom smo potvrdili da je Partizan dostojan predstavnik srpskog fudbala. Celu jesen provešćemo u Evropi protiv tri izuzetno atraktivna protivnika. To je dovoljno i za mir u kući, ali i prilika da igrači i navijači uživaju u kvalitetnom fudbalu, punim tribinama i da imamo šansu da možda pokažemo još nešto više od ovoga. Imamo dobar tim, dobrog trenera, publiku koja je i bukvalno baš 12. igrač", nastavlja Đurić priču za Novosti.

I pored četiri pobede na startu Jelen Superlige, ali I činjenice da ekipa I dalje ne zna za poraz, navijači tima sa JNA I dalje žele da kompletna Uprava podnese ostavku.

"Navijače, u neku ruku, razumem. Kada nam ne ide dobro na terenu, svi su krivi. Ne pada mi na pamet da ih kritikujem. Oni su deo naše porodice, čak veoma važan član. Misli li iko da je meni, nekome iz uprave, nekome od ljudi na terenu bilo svejedno kada smo od Ludogoreca ili Nefčija već posle 20 minuta na svom terenu, u rođenoj kući, gubili sa 2:0. Bila je to sasvim logična reakcija navijača i ja ih podržavam", dodaje Đurić.

Dragan Đurić je naglasio da sigurno napušta fotelju u poslednjem mesecu 2014. godine, i najavio

"To će se dogoditi u roku koji je predviđen statutom našeg kluba (mandate ističe u decembru). Isuviše je Partizan veliki i ozbiljan klub da bi se neko preko noći igrao njegovim imenom i ugledom. Nama koji ga trenutno vodimo je sada najvažnija neka unutrašnja reorganizacija. Želimo da racionalizujemo budžet, da uvedemo neke reforme unutar kluba kako bi on još bolje funkcionisao. To će se dogoditi najkasnije u narednih deset dana", najavljuje Đurić. "Igramo dobro, tim je u sve boljoj formi. Partizan je iznad svih nas i kada navijači prepoznaju sve ovo što pričam i tribine će, garantujem, biti sve punije. Šta ćete bolju priliku od ove koja nam se pruža 18. septembra, 23. oktobra i 11. decembra kada nam u goste dolaze Totenhem, Bešiktaš, pa Asteras", zaključio je Đurić priču za Novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

126 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: