Milivojević: Crveno-belo u srcu

Srpski fudbaler Luka Milivojević izjavio je da odlazak u Olimpijakos doživljava kao povratak kući zbog toplog odnosa Pirejaca sa Crvenom zvezdom.

Izvor: SO

Ponedeljak, 01.09.2014.

18:44

Default images

“Srećan sam i ponosan sam što ću biti deo ovog tima i kluba velike tradicije. Svi dobro znaju kakav je odnos mog bivšeg kluba Zvezde sa Olimpijakosom, mogu samo da kažem da sam se vratio kući. Crveno-bela boja mi je u srcu“, kazao je vezni fudbaler.

Milivojević, momak rođen 1991. godine, prošlog leta preselio se u Anderleht, a prethodno je osim Zvezde nastupao za Rad i kragujevački Radnički. U Olimpijakosu će igrati kao pozajmljeni fudbaler.

“Mogu samo da obećam da ću davati svoj maksimum u svakom trenutku. Nadam se da ćemo i tim i ja napredovati“, dodao je srpski igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: