Nikolić se nada ostanku Drinčića

Trener Partizana Marko Nikolić nada se da će Nikola Drinčić ostati u klubu iako je iskusni vezista najavio odlazak u izraelski Makabi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.09.2014.

08:22

Default images

Nikolić je rekao da Drinčić još uvek ništa nije potpisao, mada je Crnogorac nekoliko sati nakon revanša sa Nefčijem rekao da se seli u Haifu.

"Drinčić nije igrao protiv Rada, ali još nije ništa potpisao. Prelazni rok traje još, a ja se nadam da će on ostati u Partizanu", rekao je Nikolić.

Drinčićevu selidbu je navodno usporilo obeštećenje, Partizan je navodno nezadovoljan sa 500.000 evra koliko nudi Makabi.

Partizan predstojeće jeseni očekuju dueli sa Totenhemom, Bešiktašem i Asterasom u Ligi Evrope, pa bi ostanak Drinčića svakako bilo najveće pojačanje za crno-bele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: