Luis Enrike: Mladići koriste šansu

Trener Barselone Luis Enrike izjavio je posle trijumfa nad Viljarealom u gostima (1:0) da njegov tim mora još da napreduje.

Izvor: SO

Ponedeljak, 01.09.2014.

01:34

Default images

“Zadovoljan sam svime otkad sam došao u Barsu, a naročito stavom igrača. Moramo da se popravimo na mnogo polja, ali njihova volja je impresivna“, rekao je Luis Enrike posle meča u kojem je Viljareal dva puta pogađao okvir gola, a Katalonci slavili pogotkom 19-godišnjeg Sandra Ramiresa u 82. minutu.

“Ovakve utakmice gledaju se sa mnogo strasti – timovi su se često smenjivali u posedu i bilo je šansi na obe strane. Ipak, teren je bio loš i to je obema ekipama otežavalo posao pri udarcima. Viljareal je znao kako da čeka pozadi, ali nam je zadao probleme i u napadu“, dodao je trener Barse.

Luis Enrike kaže da je srećan što se mladi igrači nameću.

“Ovaj rezultat će nam doneti dosta toga dobrog, pogotovo zbog načina na koji smo došli do pobede. Veoma sam zadovoljan što mladi fudbaleri daju doprinos i pomažu nam. Srećni smo zbog Sandra“, kazao je Luis Enrike.

Prošlog vikenda 18-godišnji Munir dao je gol u pobedi nad Elćeom 3:0, a u trećoj rundi Primere Barselona dočekuje Atletik Bilbao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: