Rodžers: Baloteli vredan rizika

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers istakao je da veruje da je klub spreman da rizikuje dovođenjem Marija Balotelija.

Izvor: JT

Petak, 22.08.2014.

20:58

Default images

24-godišnji italijanski fudbaler je u petak stigao u Englesku, gde će obaviti lekarske preglede pre potpisivanja ugovora sa Liverpulom.

Transfer iz Milana u Liverpula procenjuje se na oko 20 miliona evra.

Ne mogu da pričam o transferu dok igrač ne potpiše. Stalno smo pričali da tražimo još jednog napadača. Ponekad morate da rizikujete, ali mnogo puta kada to učinite, dobijete nagradu za to. Nije lako nači nove igrače jer jednostavno mali broj možemo da kupimo”, rekao je Rodžers na pitanje o transferu Balotelija.

Rodžers je naglasio da ne strahuje zbog Balotelijevog ponašanja i ističe da će on dobiti priliku da se razvije na “Enfildu”.

Imamo izričita pravila ponašanja za sve u klubu. Oni se odnose na sve, a ne na nekog individualnog. Ništa neće poljuljati naše fantastično okruženje. Mi imamo sjajnu sredinu za igrače koji napreduju. Nijedan igrač ne bi došao ovde da oseća da ovde nešto ne može da funkcioniše. Ako nekome ne mogu da pomognem, onda to moram da ispitam. Ljudi koji me poznaju će reći da ja uvek tražim način da razvijem i igrača i tu osobu. Srećom, mi ovde imamo takvu kulturu. Pokazao sam još ranije da dok god je igraču stalo i on želi da uči, mi ćemo mu dati priliku da se razvije”, naglasio je Rodžers.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: