Bekvalac: Nećemo biti lak zalogaj

Trener fudbalera Radničkog 1923 Dragoljub Bekvalac rekao je u petak da ima tim koji može da se suprostavi svakoj ekipi.

Izvor: ÐN

Petak, 22.08.2014.

20:39

Default images

Bekvalac je dodao i da želi pobedu nad Novim Pazarom u trećem kolu Superlige Srbije.

"Mislim da imamo tim koji će moći da se suprostavi na tako teškom gostovanju i da, iako su Pazarci nošeni dobrim rezultatima sa početka sezone i željom da pobede pred domaćom publikom, mi nećemo biti lak zalogaj. Idemo da se nadigravamo i da učinimo da iz te igre proizađe i rezultat", rekao je Bekvalac.

Prema njegovim rečima, gostovanje Novom Pazaru jedno je od najtežih u Srbiji.

"Jedno od najtežih gostovanja za sve ekipe je u Novom Pazaru. Oni su stabilizovali klub, doveli prave ljude na prava mesta, a najlakše je napraviti tim. Doveli su domaće igrače koji su nosioci igre i koji mnogo znače za taj klub", kazao je Bekvalac.

Radnički će biti oslabljen neigranjem Darka Fejse, koji se teže povredio, a Bekvalac je rekao da će njegov oporavak potrajati.

Fudbaler Radničkog Irfan Vusljanin rekao je da njegova ekipa napreduje iz dana u dan.

"Atmosfera u ekipi je odlična. Pazar je veoma dobar tim, koji odlično igra kod kuće, a mi iz utakmice u utakmicu postajemo ozbiljnija ekipa i bićemo sve bolji i uigraniji. Moramo biti svi kao jedan kako bismo ostvarili dobar rezultat", rekao je vezista.

Vusljanin, koji je nekadašnji kapiten Novog Pazara, kazao je da će u subotu "igrati protiv svojih".

"Ja sam profesionalac i iskren da budem, najviše volim onaj klub za koji igram, tako da što se mene tiče daću sve od sebe da dobijemo bilo koju ekipu, pa i Novi Pazar", naveo je Vusljanin.

Radnički će gotovati Novom Pazaru u subotu u 17.00, u trećem kolu Superlige Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: