Savić: Ozbiljno na Hrvate

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je da će njegovi izabranici morati da imaju ozbiljan pristup u polufinala FINA kupa sa Hrvatskom.

Izvor: JT

Petak, 22.08.2014.

17:25

Default images

Naš tim je u četvrtfinalu takmičenja koje se igra u Kazahstanu pobedio domaći tim sa 16:10, dok je Hrvatska sa 6:5 pobedila Crnu Goru.

Duel Srbije i Hrvatske igra se u subotu od 13.40 po našem vremenu, dok će se u drugom polufinalu sastati Sjedinjene Države i Mađarska.

Kada igrate polufinale i kada je na drugoj strani Hrvatska zna se kakav pristup treba da bude. Zadovoljan sam do sada učinjenim, za mladi tim je ovo veliko iskustvo. Primili puno golova od ipak daleko slabijeg Kazahstana i u polufinalu ta odbrana mora da bude kao u ranijim duelima”, istakao je Savić.

U taboru Srbije vlada umereni optimizam, što potvrđuje Nikola Eškert.

Uvek nam je pobeda obaveza. Bez obzira na sastav i ime rivala. Ostvarili smo dobar rezultat plasmanom u polufinale i ulazimo u borbe za medalju. Neće biti lako, igraju dobar vaterpolo a nama bi model za uspeh trebalo da budu dueli sa SAD i Crnom Gorom”, dodao je Eškert.

Gavril Subotić istakao je da očekuje neizvestan meč.

Poznati su nam njihovi kvaliteti i sigurno je da će biti neizvestan meč. Odbrana mora da nam bude ključ uspeha”, naglasio je Subotić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: