Izner: Neću da rizikujem pred USO

Američki teniser Džon Izner izjavio je da se povukao sa turnira u Vinston-Sejlemu jer nije želeo da rizikuje svoje učešće na US openu.

Izvor: SO

Petak, 22.08.2014.

15:03

Default images

Izner je zbog povrede skočnog zgloba predao meč Lukašu Rosolu.

“Ne mogu da rizikujem da se ozbiljnije povredim pred US open. Osećao sam nelagodu prilikom i najmanjeg oslanjanja na zglob i zato nisam video svrhu izlaska na teren“, izjavio je 29-godišnji Izner, dvostruki šampion u Vinston-Sejlemu.

Amerikanac se povredio u meču treće runde sa Mihailom Kukuškinom.

“Dogodilo se pri rezultatu 5:5. Kada se to dogidlo, nisam momentalno osetio bol, ali sam zabrinuo jer je sutradan ujutru zglob bio prilično otečen. To će uticati sigurno na moje pripreme za US open, verovatno do subote neću uopšte trenirati, ali uradiću sve što je u mojoj moći da budem spreman“, dodao je Izner.

US open počinje u ponedeljak, a Izner je potencijalni protivnik Novaka Đokovića u osmini finala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: