Gvardiola: Igraćemo brže i bolje

Trener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da je cilj njegove ekipe da odbrani šampionsku titulu i da očekuje "brži i bolji fudbal" svog tima u novoj sezoni.

Izvor: B92

Petak, 22.08.2014.

12:17

Default images

Bajern u petak od 20.30 protiv Volfsburga počinje odbranu titule u Bundesligi.

"Bundesliga je naš prioritet. To je najvažnija titula i naporno radimo svakog dana kako bismo je osvojili", rekao je Gvardiola, preneli su nemački mediji.

Gvardiola je ponovio da će se Bajern mučiti na početku sezone, ali da veruje da će njegov tim biti učesnik svih takmičenja kada dođe zimska pauza.

"Neće biti lako na početku, ali ako u dobroj poziciji sačekamo zimsku pauzu, imaćemo dobru sezonu", rekao je on.

Gvardiola je istakao da želi da njegova ekipa igra dobro ove sezone i da se nada da će uvesti brži i bolji stil igre, od onog iz prošle sezone, kada je i preuzeo Bajern.

Trener Bajerna ima problema sa sastavom zbog povređenih igrača, a u ekipi sigurno neće biti Franka Riberija.

"Frank je povređen i van terena je dve ili tri nedelje. Potrebno mu je još vremena. Arjen (Roben) je spreman, uprkos tome što tokom priprema nije igrao", rekao je Gvardiola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: