Tores u Romu, Destro u Čelsi?

Čelsi želi Matija Destra, dok je Roma zainteresovana za Fernanda Toresa, pa bi u finišu prelaznog roka mogla da usledi trampa dva kluba.

Izvor: AK

Četvrtak, 21.08.2014.

13:35

Default images

Tores je odavno otpisan na Stamford Bridžu, ne koristi najbolje ni ulogu džoke, pa Žoze Murinjo želi bolju opciju za podršku Dijegu Kosti.

Portugalac je navodno zainteresovan na 23-godišnjeg Destra koji je prošle sezone na 20 utakmica u Seriji A postigao 13 golova i tako bio najproduktivniji napadač u Kalču.

Roma, s druge strane, traži iskusnog napadača kako bi se što bolje predstavila u Ligi šampiona ove sezone. Poslednjih nedelja se spekulisalo da Destra želi i Totenhem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: