Skols: Plašim se za Junajted

Legenda Mančester Junajteda Pol Skols "plaši" se za budućnost kluba da ne doživi sudbinu Liverpula.

Izvor: AK

Četvrtak, 21.08.2014.

09:55

Default images

Junajted je nakon odlaska Aleksa Fergusona sa mesta menadžera izgubio primat u Engleskoj, bio tek sedmi prošle, a i novu sezonu je počeo loše.

"Plašim se za Junajted. Generalno, mogao bi da uđe u istu pustoš kao Liverpul 90-ih godina", napisao je Skols u kolumni za Independent.

Junajted je tokom leta potrošio skoro 100 miliona evra na tri pojačanja (Luk Šo, Ander Erera i Markos Roho), koja ne garantuju povratak na vrh.

"Šta im je potrebno? Petorica igrača. Petorica pristojnih igrača koji mogu da promene situaciju na terenu koja izgleda očajno. Da budem jasan, muka mi je od kritikovanja kluba kojem sam dao život kao fudbaler. Ali Junajted mora da spreči svoj pad", istakao je Skols.

Junajted je tokom leta imenovao Holanđanina Luja van Gala za menadžera, a navijači su ga dočekali kao Mesiju. Međutim, već na debiju doživeo je poraz od Svonsija na Old Trafordu.

Predstojećeg vikenda "Crveni đavoli" gostuju Sanderlendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: