Navas: Želim da učim od Kasiljasa

Novi golman Reala Kejlor Navas rekao je da želi da se bori sa Ikerom Kasiljasom za mesto na golu, ali i da uči od kapitena ‘kraljevskog kluba’.

Izvor: JT

Sreda, 20.08.2014.

22:42

Default images

27-godišnji Navas je stigao u Madrid ovo leta, posle odlične sezone u Levanteu, kao i na Svetskom prvenstvu u Brazilu u dresu Kostarike.

Njegov dolazak u Real doveo je do odlaska Dijega Lopesa u Milan, pa će se Navas sa Kasiljasom boriti za mesto prvog golmana, ali on insistira da ne želi da razvije nikakvo rivalstvo.

Imao sam teških trenutaka sa bivšim golmanom Levantea Gustavom Munuom i svakog dana sam pokuašvao da napredujem. Tada sam odlučio da nikada ne odustajem i trenirao sam kao da ću biti u startnih 11 na svakoj utakmici. Uvek sam bio odgovoran prema svima i nastaviću da budem takav”, rekao je Navas.

Navas je istakao da je očigledno da je zaslužio mesto u Realu, kao i da želi da se oduži svima u klubu na poverenju sjajnim izdanjima na golu.

Pokušaću da učim od Ikera i dajem od sebe 100 odsto. Očigledno je da je ono što sam uradio do sada vredno mesta u Realu, a niko ne zna šta će se desiti u budućnosti. Sada želim da uživam sa navijačima Reala i vidim šta budućnost donosi. Samo Ančeloti zna kog golmana će izabrati, a ja znam šta treba da radim i ne mislim ni o čemu drugom. Znam za šta sam sposoban i zbog toga sam opušten, ali isto tako znam da moram da treniram da bih se odužio svima na poverenju ovde u Realu”, naglasio je Navas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: