Ćirković: Presrećan zbog povratka

Dosadašnji fudbaler Rada Lazar Ćirković potpisao je četvorogodišni ugovor sa Partizanom i rekao da je presrećan što se vratio u klub.

Izvor: MN

Sreda, 20.08.2014.

12:59

Default images

Ćirković je član mlade reprezentacije Srbije, bio je u mlađim selekcijama Partizana, igra na poziciji štopera i nosiće crno-beli dres sa brojem 13.

"Presrećan sam što sam se vratio u Partizan, iako sam došao zaobilaznim putem, zadovoljan sam što sam posle malo dužih pregovora ponovo ovde."

"Radujem se saradnji sa trenerom Nikolićem i jedva čekam da se priključim novim saigračima", rekao je Ćirković na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je prethodno u Partizanu proveo dve i po godine, ali ga je tadašnji trener Rada Marko Nikolić odveo u klub sa Banjice.

"Ljudi iz kluba su tada procenili da nisam kadar za Partizan, ali sad sam ovde i to je najvažnije. Neće mi biti potrebno mnogo vremena da uhvatim ritam ekipe, pošto već mesec i po dana treniram individualno. Verujem u sebe i svoje kvalitete", rekao je Ćirković.

Trener Nikolić rekao je da je klub Ćirkovića pratio nekoliko meseci i da su administravni problemi sprečili da ranije dodje do transfera.

"U smiraj prelaznog roka popunjavamo redove, tamo gde će biti najviše promena. Dobro ga poznajem jer sam ga doveo iz Partizna u Rad, inteligentan je igrač i miran u organizaciji igre. Iako je mlad ima dosta iskustva u Superligi i želim mu brzu adaptaciju", rekao je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: