Nikolić: Pobeda bez primljenog gola

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da očekuje da njegova ekipe eliminiše azerbejdžanski Neftči i plasira se u grupnu fazu Lige Evrope.

Izvor: MN

Sreda, 20.08.2014.

12:20

Default images

Prvi meč baraža za plasman u grupnu fazu LE Partizan - Nefzči igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj.

"U seriji smo dobrih rezultata, iako smo ispali iz Lige šampiona, zbog gola u gostima. Bio bi svojevrstan podvig ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.”

“Jedini smo srpski klub u Evropi, a tako je bilo i prethodnih godina. Neftči zaslužuje respekt, imaju dosta kvalitetnih stranaca, ali naš cilj je ulazak u Ligu Evrope. Želim pobedu, bez primljenog gola", rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je poručio da će “crno-beli” teško zadržati aktuelan tim do kraja prelaznog roka i dodao da mu smetaju novinarske spekulacije oko odlazaka igrača uoči meča sa Neftčijem.

"Naravno da mi to smeta, ali navikli smo tako pred svaku bitnu utakmicu. To nije dobro, ali je realnost i navikli smo da radimo u takvim okolnostima. U Srbiji se krajem avgusta dešavaju najveće promene i to je postalo tradicija kod nas, ali i motiv više da damo veći doprinos. I pored toga osećam se privilegovano što sam trener Partizana i ovih igrača", rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana prethodne nedelje štrajkovali su zbog neisplaćenih zarada, a prema saznanjima trenera igrači bi u toku dana trebalo da dobiju određenu sumu novca.

Nikolić je rekao da su se oporavili Danilo Pantić i Andrija Živković, kao i da su za utakmicu spremni novajlije Ivan Petrović i Nenad Marinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: