Venger ljut na Mažića

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da ne razume odluku da Aron Ramzi bude isključen na meču sa Bešiktašem u plej-ofu za Ligu šampiona.

Izvor: JT

Utorak, 19.08.2014.

23:56

Default images

Ramzi je isključen u 80. minutu, kada mu je Milorad Mažić pokazao drugi žuti karton, posle okršaja sa Oguzanom Ozjakupom, a Venger je posle utakmice, završene rezultatom 0:0, bio besan zbog te odluke.

Mogli smo da pobedimo, ali si i oni imali svoje šanse. Utakmica je imala lud ritam. Ipak, nismo izgubili i nadamo se da ćemo uspeti da završimo posao kod kuće”, rekao je Venger, “Oba žuta kartona koje je Ramzi dobio su neverovatna. Kada vidite sve faulove koje su danas napravili, taj nije bio uopšte toliko ozbiljno”.

Ramzi je na gostovanju u Turskoj zaradio svoje prvo isključenje u karijeri, koje znači da neće moći da igra na “Emiratima” sledeće nedelje.

Posle utakmice, Venger je takođe pohvalio Kaluma Čejmbersa, koji je stigao iz Sautemptona.

Mislim da je još jednom bio veoma dobar i ubedljiv na terenu. Izdržao je pritisak, kao i sve izazove na terenu, a to nije bio lak posao. Mislim da je bio veoma dobar”, istakao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: