Kurtoa dobija petogodišnji ugovor

Golman Čelsija Tibo Kurtoa potpisaće novi ugovor sa ‘plavcima’ pošto je potvrđen njegov status prvog golmana, prenose engleski mediji.

Izvor: JT

Utorak, 19.08.2014.

22:19

Default images

Belgijancu je ponuđen petogodišnji ugovor, po kojem će dobijati 110.000 nedeljno, još kada se vratio sa pozajmice u Atletiko Madridu, ali on nije želeo da ga potpiše sve dok ne vidi da li će on ili Petr Čeh biti prvi izbor Žozea Murinja.

Međutim, sve nedoumice su izgleda rešene posle pobede nad Burnlijem sa 3:1 na startu nove sezone, na kojoj se 22-godišnji Kurtoa našao na golu. Zbog toga je Belgijanac odlučio da potpiše ugovor po kojem će na “Stamford bridžu” ostati do 2019. godine.

Kurtoi sadašnji ugovor sa Čelsijem ističe za dve godine, a po njemu dobija 37.000 evra. Po novom ugovoru, po zaradi će se naći u grupi igrača u kojoj su Ramires, Gari Kejhil i Branislav Ivanović.

Belgijski golman je u Čelsi stigao 2011. godine iz Genka, ali je u prethodne tri sezone bio na pozajmici u Atletiku, za koji je odigrao 111 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: