Nefči trenirao na Marakani

Fudbaleri Nefčija stigli su u Beograd u utorak i prvi trening pred utakmicu sa Partizanom u baražu za Ligu Evrope odradili su na stadionu Crvene zvezde.

Izvor: JT

Utorak, 19.08.2014.

21:39

Default images

Azerbejdžanski klub će prvi trening na stadionu u Humskoj odraditi tek u sredu, pošto je pravilo da gostujući tim može da trenira dan pre utakmice u vreme njenog odigravanja.

Partizan i Nefči prvi meč igraju u četvrtak od 20.15, a revanš je na programu sedam dana kasnije u Azerbejdžanu.

Golman Nefčija Saša Stamenković je trening na “Marakani” iskoristio da poseti stare prijatelje iz vremena kada je igrao za Zvezdu.

Svaki dolazak na Marakanu je za mene novo iskustvo i mnogo mi znači. Drago mi je što sam video svoje prijatelje, ovo mi je velika motivacija pred utakmicu u četvrtak”, rekao je Stamenković.

Stamenković je istakao da sigurno prvi meč neće doneti odgovor koji klub će izboriti mesto u Ligi Evrope.

Biće teško. Mislim da se ništa neće znati posle prve utakmice. Očekuje nas teško gostovanje, Partizan je sigurno favorit, ali mi imamo svoje šanse. Profesionalac sam, moram da gledam šta se dešava na terenu, ono što je na tribinama je nevažno”, naglasio je Stamenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: