Sporting potvrdio, Roho u MU

Argentinac Markos Roho novo je pojačanje Mančester Junajteda, drugo na poziciji levog beka ovog leta.

Izvor: AK

Utorak, 19.08.2014.

19:54

Default images

Kao deo transfera vrednog 20 miliona evra iz Junajteda će se u Sporting Lisabon vratiti portugalski reprezentativac Nani, na jednogodišnju pozajmicu.

"San je igrati za Mančester Junajted. Nije lako napustiti Sporting. Nadam se da ću se brzo prilagoditi stilu igre. Huan Veron mi je mnogo pričao o klubu", rekao je Roho.

Ovaj 24-godišnji defanzivac, koji će u sistemu Luja van Gala igrati jednog od trojice štopera, pažnju je privukao odličnim igrama za Argentinu na Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Roho će biti četvrti Argentinac koji će zaigrati za Junajted, nakon pomenutog Verona, Gabrijela Hajncea i Karlosa Tevesa.

Peti bi mogao da bude Anhel di Marija, za koga Junajted nudi 50 miliona funti Real Madridu, a navodno je sve bliži Old Trafordu.

Pre Roha, Junajted je ovog leta doveo Andera Ereru (Atletik Bilbao) i Luka Šoa (Sautempton), te srpskog golmana Vanju Milinković-Savića, koji je ostao na pozajmici u Vojvodini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: