Enrike: Imamo neverovatnu ekipu

Trener Barselone Luis Enrike rekao je u utorak da ima neverovatan tim i da je zadovoljan urađenim poslom u letnjem prelaznom roku.

Izvor: ÐN

Utorak, 19.08.2014.

12:15

Default images

Barselonu su do sada pojačali Luis Suares, Žeremi Matje, Ivan Rakitić, Mark-Andre Ter Štegen, Klaudio Bravo i Tomas Vermalen.

"Pojačali smo se zaista dobro, klub je napravio veliki napor i imamo neverovatnu ekipu. Nalazimo se u formi, voleo bih da smo imali dva meseca više, ali šta je tu je. Očekujem da napredujemo iz meča u meč i nakon treninga", rekao je Enrike, prenosi AS.

Barselona je u petak pobedila meksički Leon sa 6:0, u prijateljskoj utakmici za Trofej Đoana Gampera kojom tradicionalno otvara novu sezonu na svom 'Nou Kampu'.

Strelci su bili Mesi u 3, Nejmar u 12. i 44, El Hadadi u 55. i 78. i Ramires u 90. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: