Ana na JJ u trećem kolu Montreala

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković biće slobodna u prvom kolu Rodžers kupa u Montrealu, dok će Ana Ivanović igrati sa kvalifikantkinjom.

Izvor: JT

Petak, 01.08.2014.

23:59

Default images

Jankovićevu u drugom kolu čeka pobednica duela između domaće teniserke Aleksandre Voznijak i Amerikanke Sloun Stivens, dok će Ana, ako bude sigurna na startu, igrati sa boljom iz susreta Šuai Ženg i jedne od kvalifikantkinja.

Već u trećem kolu moguć je srpski duel, a ukoliko do njega dođe, potencijalna rivalka u četvrtfinalu pobednici biće Čehinja Petra Kvitova, koja je postavljena za drugog nosioca. Na istoj polovini žreba nalaze se i Beloruskinja Viktorija Azarenka i Agnješka Radvanjska iz Poljske. Njih dve su projektovanim žrebom moguće rivalke srpskih teniserki u polufinalu.

Na potpuno drugoj strani žreba nalazi se najbolja teniserka sveta Serena Vilijams, koja će u drugom kolu igrati sa pobednicom duela Australijanke Samante Stosur i Alison Riske iz Sjedinjenih Država. U njenoj četvrtini nalazi se miljenica domaće publike Judžini Bušar, a u polovini Ruskinja Marija Šarapova i Anđelika Kerber iz Nemačke.

Takmičenje u Montrealu počinje u ponedeljak, a turnir se igra za 2.440.070 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: