Čičarito: Inter je veliki klub

Fudbaler Mančester Junajteda Havijer Čičarito Ernandes priznao je da je svestan da je Inter zainteresovan za njega, ali da ne zna šta budućnost donosi.

Izvor: JT

Četvrtak, 31.07.2014.

13:50

Default images

Meksički napadač je poslednjih nedelja povezivan sa ‘nerazurima’, ali je sada prvi put prokomentarisao te spekulacije i istakao je da mu to interesovanje godi.

Znam da postoji veliko interesovanje Intera i zahvalan sam im zbog toga. Postoje još neki klubovi koji me žele i to mi godi, ali u ovom trenutku ja pripadam Mančester Junajtedu i bilo bi nepoštovanje da pominjem druge klubove, iako ne znam šta će se desiti kada završimo turneju u Sjedinjenim Državama”, rekao je Čičarito.

Čičarito je, međutim, istakao šta misli o Interu.

Da li mi se sviđaju ‘nerazuri’? Inter je veliki klub, ali da treba da treba da pređem negde, ne bih rekao ne nijednom klubu. Italijanski fudbal je među najboljima na svetu, pratim ga od mene i ako bih otišao tamo, bilo bi mi bitno da se pokažem. Profesionalni igrač sam, posvećen sam i radim vredno, spreman sam za bilo kakvu priliku koja se ukaže, ali to je sve što mogu da kažem u ovom trenutku”, naglasio je meksički fudbaler.

Prema izvorima medija, drugi klubovi koji su zainteresovani za Ernandesa su meksički Internasional i Atletiko Madrid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: