Nejmar se oporavlja, čeka Primeru

Brazilski fudbaler Nejmar rekao je u četvrtak da se oseća bolje i da jedva čeka da počne sezona u Španiji.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 31.07.2014.

12:16

Default images

Nejmar na promotivnom gostovanju u Tokiju nije pokazivao znakove povrede leđa, zbog koje je ranije završio Svetsko prvenstvo.

Ovaj 22-godišnjak bi trebalo u Tokiju da snimi reklamu za japansku firmu koja proizvodi dušeke. Njega je na aerodromu dočekalo oko 700 obožavalaca.

„Moja leđa su bolje i nadam se da ću se pridružiti saigračima što je pre moguće. Moram da budem siguran i nastavim sa rehabilitacijom, kako bih potpuno oporavio leđa i bio 100% spreman“, rekao je Nejmar.

Nejmaru je Svetsko prvenstvo u Brazilu bilo prvo, a završilo se na razočaravajuć način, pošto je povredio kičmu i na nosilima je iznet sa terena nakon četvrtfinalne pobede nad Brazilom.

Brazilac je pre toga postigao četiri gola u pet utakmica i bio je jedan od najistaknutijih igrača na terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: